Garantie en retourneren

Bij PCmagazijn.nl heeft u een garantie van 1 jaar op producten besteld vanaf november 2019. Op producten besteld t/m oktober 2019 heeft u een garantie van 180 dagen. Deze garantie geldt voor alle producten.

Mocht u een garantieklacht hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via info@pcmagazijn.nl of bellen naar 085-040 21 37. Wij helpen u graag met het oplossen van problemen omtrent onze producten. Mogelijk kan het probleem op afstand opgelost worden. Dan is het niet noodzakelijk om het product te retourneren.

Mocht het toch voorkomen dat u het product wilt retourneren, dan is de retourneerproducedure als volgt:

 1. Vul hier het online RMA-formulier in op onze webshop.
 2. Wij beoordelen uw RMA-formulier en controleren de garantietermijn. Indien mogelijk zullen wij evt. problemen op afstand verhelpen.
 3. Mocht het product geretourneerd worden, dan krijgt u een RMA-formulier toegestuurd met een RMA-nummer. Dit formulier dient u in te vullen en te ondertekenen, alvorens u het met het product opstuurt. Als het formulier niet volledig is ingevuld, kunnen wij uw retour helaas niet in behandeling nemen.
 4. De producten dienen goed (en veilig) verpakt en met voldoende frankering te worden verstuurd naar:
  PCmagazijn.nl
  T.a.v. technische dienst RMA-nummer: ………
  Van Heemstraweg 56a
  6651KH Druten
 5. De verwerkingstijd bedraagt vijf werkdagen.
 6. Wanneer het probleem verholpen is, sturen wij het product kosteloos naar u terug.

Wanneer u een product retourneert, kan het behoud van data niet gegarandeerd worden. Mocht blijken dat het product problemen heeft door toedoen van de consument, dan zal er €25 (exclusief BTW) voor administratie- en verwerkingskosten in rekening worden gebracht. Bij het retourneren van uw product gaat u automatisch akkoord met de RMA – Voorwaarden.

De volgende dingen vallen niet onder de garantie:

 • softwareproblemen door een virus;
 • val- en/of stootschade;
 • waterschade;
 • schade aan de accu;
 • software.

De accu van een laptop kan mogelijk sneller leeg raken, omdat de laptop (en de accu) refurbished, en dus gebruikt, zijn. U kunt er vanuit gaan dat een accu ongeveer 2 uur mee gaat.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen.