Garantie en retourneren

Bij PC Magazijn heeft u een garantie van 1 jaar op alle producten

Mocht u een garantieklacht hebben en twijfelen of het opsturen van het product noodzakelijk is, dan raden wij u aan om eerst contact met ons op te nemen. Mogelijk kan het probleem op afstand opgelost worden. Dan is het niet noodzakelijk om het product te retourneren.

Mocht het nodig zijn om het product te retourneren, dan is de retourprocedure als volgt:

 1. Pak het te retourneren product (incl. voedingskabel of adapter) zorgvuldig en stevig in en voeg het retourformulier bij in het pakket. Het retourformulier heeft u samen met uw laptop ontvangen. Mocht u deze niet meer in uw bezit hebben, dan heeft u deze ook per e-mail ontvangen. Ook is het retourformulier te downloaden wanneer u inlogt met uw account. Wanneer het retourformulier niet volledig is ingevuld, kunnen wij uw retour helaas niet in behandeling nemen.
 2. De producten dienen goed (en veilig) verpakt en met voldoende frankering te worden verstuurd naar:
  PC Magazijn
  T.a.v. technische dienst RMA-nummer: ……… (u kunt hier uw bestelnummer invullen)
  Van Heemstraweg 56a
  6651 KH Druten
 3. De verwerkingstijd bedraagt maximaal vijf werkdagen. We streven er naar om de meeste RMA’s te repareren en retourneren op de dag van ontvangst.
 4. Wanneer het probleem verholpen is, sturen wij het product kosteloos naar u terug.

Wanneer u een product retourneert, kan het behoud van data niet gegarandeerd worden. Mocht blijken dat het product problemen heeft door toedoen van de consument, dan zal er €25 (exclusief BTW) voor administratie- en verwerkingskosten in rekening worden gebracht. Bij het retourneren van uw product gaat u automatisch akkoord met de RMA – Voorwaarden.

De volgende dingen vallen niet onder de garantie:

 • softwareproblemen door een virus;
 • val- en/of stootschade;
 • waterschade;
 • schade aan de accu;
 • software.

De accu van een laptop kan mogelijk sneller leeg raken, omdat de laptop (en de accu) refurbished, en dus gebruikt, zijn. U kunt er vanuit gaan dat een accu ongeveer 2 uur mee gaat bij normaal gebruik.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen.

Populaire PC's en laptops

De waardering van www.pcmagazijn.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 817 reviews.
Scroll naar top preloader