Garantie en retourneren

Bij PC Magazijn heeft u een garantie van 1 jaar op alle hardware

Mocht u een garantieklacht hebben en twijfelen of het opsturen van het product noodzakelijk is, dan raden wij u aan om eerst contact met ons op te nemen. Mogelijk kan het probleem op afstand opgelost worden. Dan is het niet noodzakelijk om het product te retourneren.

Als consument heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u het product retourneren met behulp van het retourformulier wat u bij uw bestelling en per e-mail heeft ontvangen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het nodig zijn om het product te retourneren, dan is de retourprocedure als volgt:

 1. Pak het te retourneren product (incl. voedingskabel of adapter) zorgvuldig en stevig in en voeg het retourformulier bij in het pakket. Het retourformulier heeft u samen met uw laptop ontvangen. Mocht u deze niet meer in uw bezit hebben, dan heeft u deze ook per e-mail ontvangen. Ook is het retourformulier te downloaden wanneer u inlogt met uw account. Wanneer het retourformulier niet volledig is ingevuld, kunnen wij uw retour helaas niet in behandeling nemen.
 2. De producten dienen goed (en veilig) verpakt en met voldoende frankering te worden verstuurd naar:
  PC Magazijn
  T.a.v. technische dienst RMA-nummer: ……… (u kunt hier uw bestelnummer invullen)
  De Klef 32a
  6644 CT Ewijk
 3. De verwerkingstijd bedraagt maximaal vijf werkdagen. We streven er naar om de meeste RMA’s te repareren en retourneren op de dag van ontvangst.
 4. Wanneer het probleem verholpen is, sturen wij het product kosteloos naar u terug.

De kosten voor verzending naar PC magazijn zijn voor eigen rekening. De klant is in alle gevallen verantwoordelijk voor schade dan wel vermissing tijdens het transport naar PC magazijn. De eventuele schade of vermissing kan niet worden verhaald op de transportverzekering van PC magazijn. Wanneer u het product van ons terug gestuurd krijgt, draagt PC Magazijn de verzendkosten.

Wanneer u een product onder garantie retourneert, kan het behoud van data niet gegarandeerd worden. Mocht blijken dat het product problemen heeft door toedoen van de consument, dan zal er €25 (exclusief BTW) voor administratie- en verwerkingskosten in rekening worden gebracht. Bij het retourneren van uw product gaat u automatisch akkoord met de RMA – Voorwaarden.

De volgende dingen vallen niet onder de garantie:

 • softwareproblemen door een virus;
 • val- en/of stootschade;
 • waterschade;
 • schade aan de accu;
 • software.

De accu van een laptop kan mogelijk sneller leeg raken, omdat de laptop (en de accu) refurbished, en dus gebruikt, zijn. U kunt er vanuit gaan dat een accu ongeveer 2 uur mee gaat bij normaal gebruik.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen.

Populaire PC's en laptops

275,00excl. BTW | 332,75 incl. BTW

De waardering van www.pcmagazijn.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 1207 reviews.
Scroll naar boven
preloader