Jouw filter:

Filter

Prijs

  

Processor toggle

Opslag capaciteit SSD toggle

Werkgeheugen toggle

Schermformaat toggle

  Beeldschermresolutie toggle

   Touchscreen

    DVD speler

     Formaat toggle

     Webcam toggle

      Productconditie toggle

      Wat is een Refurbished PC en waarop moet ik letten bij aanschaf?

      De populariteit van de refurbished PC is sterk groeiende. Dit is op zich niet vreemd, want het is een financieel slimme manier van investeren die ook duurzaam is. Maar wat houdt dat nu precies in, een refurbished PC en hoe gaat het in zijn werk? Wat zijn de voordelen? Wat zijn de nadelen? En mocht u de aanschaf van zo’n PC overwegen, waar let u dan op? Hoe voorkomt u een miskoop zodat u zeker weet dat u nog jarenlang plezier kunt hebben van uw aanschaf? Veel vragen en hieronder vind u de antwoorden.

      Vragen & Antwoorden over Refurbished PC’s

      Leveranciers van bedrijfsnetwerken krijgen gebruikte PC’s of laptops retour van organisaties omdat deze economisch afgeschreven zijn. Maar in veel gevallen zijn deze systemen technisch nog niet afgeschreven. Als ze met de juiste kennis worden gereviseerd kunnen ze nog jaren mee, terwijl ze veel minder kosten dan nieuwe systemen. Er kunnen verschillende redenen zijn voor dat retourneren. Meestal is het leasecontract van de apparatuur verlopen of heeft het bedrijf geïnvesteerd in nieuwe hardware. Wanneer een laptop of pc retour komt, wordt deze helemaal nagekeken, schoongemaakt, geüpdatet. Als dat nodig is, worden er onderdelen vervangen. De laptop en pc’s zijn na deze opknapbeurt zo goed als nieuw.

      Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een Refurbished PC?

      Er zijn een aantal factoren om op te letten bij het aanschaffen van een Refurbished PC. Wij adviseren om te letten op de volgende zaken:

      • Garanties – Welke garantie wordt er gegeven op de refurbished systemen? Bij PCmagazijn.nl heeft u een garantie van 1 jaar op producten besteld vanaf november 2019. De garantietermijn op producten besteld t/m oktober 2019 betreft 180 dagen. Deze garantie geldt voor alle producten.
      • Refurbished specialist – PCmagazijn.nl is specialist in het refubishen van computers. Wij zijn al sinds vele jaren actief in de ICT sector en kennen de PC’s van binnen en van buiten, letterlijk. Het doorlopend verbeteren van het refurbish proces is voor ons een dagelijkse activiteit.
      • Nieuwe software – Hardware kan gecontroleerd worden op functioneren en degelijkheid en worden gereinigd. Bij software is dit allemaal wat minder zichtbaar. Daarom zijn al onze systemen altijd voorzien van een nieuwe windows installatie en aanvullende software. U vind de specifieke informatie hierover op iedere productpagina van de PC of laptop die u op het oog heeft.
      • Klantenbeoordelingen – Kijk wat andere klanten die u voorgingen te vertellen hebben over de verkoper. Betrouwbaarheid en vertrouwen zijn belangrijk als u ergens een refurbished PC gaat bestellen. Onze klantbeoordelingen laten wij daarom verzorgen door een onafhankelijk webwinkel keurmerk. Bekijk onze beoordelingen hier.
      De waardering van www.pcmagazijn.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 1105 reviews.
      Scroll naar top
      preloader