Jouw filter:

Filter

Prijs

  

Processor toggle

Opslag capaciteit SSD toggle

Werkgeheugen toggle

  Schermformaat toggle

  Beeldschermresolutie toggle

  Touchscreen

  DVD speler

   Formaat toggle

    Webcam toggle

    Productconditie toggle

    Refurbished Laptops Refurbished Laptops tegen de scherpste prijzen. Onze refurbished laptops zijn nagekeken, schoongemaakt en geüpdatet. Iedere refurbished laptop is voorzien van een nieuwe Windows installatie.

    Laptops Refurbished met de juiste service

    PCmagazijn.nl heeft een variërend aanbod met laptops én PC’s tegen de scherpste prijzen. Onze services is dat al onze refurbished laptops zijn nagekeken, schoongemaakt en geüpdatet met een verse Windows installatie. Bijvoorbeeld onze refurbished 17 inch laptop of refurbished hp laptops.

    Hoe lang gaat een refurbished laptop mee?

    Een laptop gaat gemiddeld 5 -10 jaar mee als je er zorgvuldig mee omgaat. Maar de refurbished laptops van PC magazijn zijn modellen die ontwikkeld zijn voor zakelijke gebruikers, zoals de HP Elitebooks die u bij ons bestelt. Maar tijdens het controle proces waar we al onze producten aan onderwerpen, letten we op een stevige en intacte behuizing dus die zijn als nieuw. In de praktijk weten we dat onze klanten de geleverde laptops zeker nog 3-5 jaar door laten draaien bij hun eindafnemers, zonder problemen. De levensduur wordt vooral bepaalt door het gebruik. Een laptop is een mobiel apparaat en daardoor kwetsbaarder voor gebruikersschade. Dat is dus aan de gebruikers zelf.

    Refurbished laptops: Zolang de voorraad strekt

    Wij kopen partijen Latops op die afkomstig zijn van organisaties zoals banken, verzekeraars en andere instellingen. Deze systemen zijn door deze organisaties op papier afgeschreven, maar zijn in de praktijk nog actueel en voldoen aan de eisen van deze tijd. U laat de afschrijvingskosten bij de grote organisaties en koopt hierdoor extra slim in.

    In zeer goede staat en met de hand gecontroleerd. Vandaag besteld, morgen in huis! Onze refurbished Laptops allemaal bekijken in onze webshop. ✓ Gratis verzending ✓ nieuwe Windows installatie.

    Laptops bestellen bij PCmagazijn

    Bestellen kan met een gerust hart. Want je krijgt 1 jaar garantie op je laptop en als je hem vóór 15.00 uur besteld, heb je hem volgende dag al in huis.

    De waardering van www.pcmagazijn.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 1105 reviews.
    Scroll naar top
    preloader