Refurbished laptop

refurbished laptopPCmagazijn.nl is het adres voor uw refurbished laptop. PCmagazijn.nl heeft een afwisselend assortiment met producten tegen scherpe prijzen. Service heeft onze prioriteit. Onze refurbished laptops zijn nagekeken, schoongemaakt en geüpdatet.

Refurbished laptop kopen

HP Elitebook 840 G1 i5 met Touchscreen

ACTIE – HP Elitebook 840 G1 i5 met Touchscreen en SSD

Intel Core i5-4300U, 1,9Ghz, 14 inch W-LED/HD Touchscreen, 4GB of 8GB Intern Werkgeheugen, 180GB of 256GB SSD, webcam, Wireless (WiFi), Windows 10 Pro.
219,00 excl. BTW | 264,99 incl. BTW
HP EliteBook Folio 9470m Ultrabook met SSD

HP EliteBook Folio 9470m Ultrabook met SSD

HP EliteBook Folio 9470m Ultrabook, i5-3437U, 14 inch scherm (1600x900), 4GB of 8GB Intern Werkgeheugen, 128GB of 256GB SSD, Windows 10 Pro.
215,00 excl. BTW | 260,15 incl. BTW
Dell Latitude E6440

Dell Latitude E6440 SSD

Intel Core i5-4300M, 2,6Ghz, 14 inch W-LED/HD scherm, DVD, 4GB of 8GB Intern Werkgeheugen, 128GB of 256GB SSD, Windows 7 Professional of Windows 10 Pro.
245,00 excl. BTW | 296,45 incl. BTW

PC Magazijn is dé specialist voor het inkopen van refurbished laptops. Wij richten ons speciaal op ICT bedrijven, een achtergrond die we zelf ook hebben. Onze laptops zijn allemaal geschikt om in te zetten bij eindklanten. Wij kopen de refurbished laptops grootschalig in bij grote organisaties die er via 1 kanaal ‘vanaf willen’. Dit inkoopvoordeel geven wij door aan u, als ICT bedrijf.

Refurbished Laptops van banken, verzekeraars, overheidsorganisaties en lease-maatschappijen

De organisaties waar wij inkopen zijn partijen zoals lease-maatschappijen, banken, verzekeraars en overheidsorganisaties. Het zijn laptops die bedoeld zijn voor zakelijk gebruik. Deze zakelijke systemen zijn meer solide en gaan daardoor langer mee dan de standaard laptops die voor particulier gebruik aangeboden worden in winkels.

PC Magazijn koopt haar Refurbished Laptops in per partij, direct van diverse grote organisaties. Het voordeel van deze partijen is dat zij vaak stevig budgetten hebben om hun ‘computer park’ jong te houden en te investeren in kwaliteit. Daar pikken wij – en u dus ook – graag een graantje van mee. Hierdoor kan het wel zo zijn dat de voorraad per laptop type sterk schommelt. Het gaat vaak hard, een ‘nieuwe’ partij is dikwijls snel uitverkocht. Zodra een nieuwe partij binnenkomt, maken wij dit bekend in onze ‘partij notificatie’. U kunt zich hiervoor aanmelden op onze home page.

Refurbished Laptops op voorraad

Alle systemen die wij te kopen aanbieden, zijn altijd voorradig! U kunt per product zien, welke aantallen er nog van in voorraad zijn. Zodra een artikel uitverkocht is vermelden wij dit op desbetreffende productpagina en is het systeem niet langer bestelbaar. U grijpt dus nooit mis op een bestelbaar systeem.

Let op. Onze voorraad is altijd actueel. Dat neemt niet weg dat we afhankelijk zijn van partijen inkoop en dat betekent in de praktijk vaak dat veel systemen snel uitverkocht raken. Wij raden aan om een systeem van interesse daarom direct te bestellen, want de partij kan soms in zeer korte tijd uitverkocht zijn. Maar nogmaals: bij ieder product in onze webwinkel vindt u de actuele voorraad.

 

Als wij een partij laptops binnen krijgen worden deze eerst stuk-voor-stuk met de hand gereinigd. Iedere laptop wordt zowel van binnen als van buiten, grondig gereinigd. Vervolgens worden de onderdelen van de laptops zorgvuldig gecontroleerd en indien nodig vervangen door een nieuwe. Aansluitend testen we het systeem wordt het systeem op haar fabrieksinstellingen teruggezet. Dan weet u zeker dat een ‘schoon’ systeem koopt. Letterlijk en figuurlijk.

Nieuwe Windows op alle Refurbished Laptops

Alle laptops worden aansluitend voorzien van een verse (nieuwe) Windows installatie met een officiële Windows Microsoft licentie. Hierbij kunt u tijdens het bestelproces zelf kiezen tussen Windows 7 Professional of Windows 10 Pro. Ook voorzien we alle refurbished laptops van een virusscanner. Dit hele proces maakt van een gebruikte laptop en refurbished laptop.